image1 image2
image3 main-image
image5
image6 home over mij Video 3D Fotografie Blog Contact image7
image8
image9
image11 image12 image13
image14
Over mijMijn foto

Ik ben een filmmaker, editor, animator en fotograaf. Al op vroege leeftijd begon ik met filmen en maakte ik complete TV studio's na van papier, karton en plakband, tot zelfs complete studiocamera's en televisiecamera's. Laatste op ware grootte. Zelfs een werkende camera crane / jib in de huiskamer ontbrak niet. Ik heb meerdere echte camera's in m'n bezit gehad, en begon ook met het verzamelen van oudere televisiecamera's. Op een gegeven moment bezat ik maar liefst 14 camera's, waarvan onderstaande toch echt m'n favoriet is:
Klik om in het groot te bekijken
Omdat dit soort objecten vrij zeldzaam zijn, had ik moeite om nee te zeggen als ze me werden aangeboden. Maar toen ik eenmaal de LDK studiocamera met Vinten pedestal in mijn bezit had, vond ik het tijd worden een aantal camera's uit m'n collectie te verkopen en wat meer ruimte te creëren.

Op m'n 14e begon ik met het monteren middels de computer (daarvoor gebruikte ik mengpanelen). Ik heb toen videoclips gemaakt met vrienden. Een van deze clips is zelfs meerdere malen uitgezonden op televisie, op twee verschillende zenders. Een van de zenders was Fox Kids. Ze hadden ook een interview met ons opgenomen bij hun studio in Hilversum. Een paar jaar later begon ik ook interesse te krijgen in 3D. De dingen die ik voorheen maakte met papier en plakband kon ik nu digitaal maken! Het begon als een hobby, maar werd meer serieus toen ik meedeed aan een wedstrijd voor een nieuw opgerichte televisiezender, waarbij gevraagd werd iets bijzonders te doen met hun logo, middels filmpjes of foto's. Ik maakte toen een 30 sec. durende 3D promo en uploadde deze naar hun website. Zo'n 10.000 mensen deden mee aan deze wedstrijd en mensen mochten stemmen voor hun favoriete inzendingen. Vanaf dag 1 stond m'n inzending in de top 10 van meest populaire filmpjes en bleef daar tot het einde staan. Het is enkele tientallen keren uitgezonden op TV en kreeg veel aandacht op diverse forums en ik ontving mailtjes van mensen die ik niet kende. Heb ik gewonnen vraag je je af? Nou... ja en nee. Maar dat is een heel ander verhaal.

---

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Meer informatie wordt binnenkort toegevoegd!

image15
image10
image18
Home home Home View website in English View website in English Vind me op YouTube! Vind me op Facebook!